newsletter
השיחה מגיעה אליך
רוצה לקבל את מיטב הסיפורים של שיחה מקומית ישר למייל? הניוזלטר השבועי שלנו הוא התשובה בשבילך.

עובדי פרטנר המאוגדים הפגינו בביתו של המנכ"ל, חיים רומנו

מאת:
השאירו תגובה
א א א

כמעט חודשיים עברו מאז הכריזה ההסתדרות הכללית על יציגות בחברת פרטנר (אורנג'), ובכך השלימה את מהלך ההתאגדות של עובדי שלושת חברות הסלולר הגדולות. אף על פי כן, בכל הזמן הזה מסרבת הנהלת החברה להכיר ביציגות ובבחירת עובדיה להתאגד, ונמנעת מלשבת עמם למשא ומתן על הסכם קיבוצי.

לכן הבוקר (שני) הגיעו כשלושים מעובדי פרטנר לביתו של מנכ"ל החברה, חיים רומנו, בגבעתיים, וקראו לו לכבד את רצון העובדים. במהלך ההפגנה יצא רומנו אל עובדיו והזמין אותם לשיחה בביתו, אך טרם הודיע על נכונותו להכיר ביציגות. עוד בתחילת דרך ההתאגדות של עובדי פרטנר הקשתה החברה על ההתארגנות.

פרטנר מסרו לאתר ספונסר בתגובה כי "מנכ"ל החברה הזמין את נציגי ההסתדרות והעובדים לקפה של בוקר בביתו והתנהלה שיחה ההולמת את תרבותה של החברה. החברה מכבדת את עובדיה ופועלת על פי חוק".

> עובדי כל חברות הסלולר הגדולות התאגדות

> עובדי הוט מובייל הפגינו בבית של הבעלים, פטריק דרהי

משמרת מחאה של עובדים מחוץ לביתו של מנכ"ל פרטנר, חיים רומנו (צילום: דוברות ההסתדרות)

משמרת מחאה של עובדים מחוץ לביתו של מנכ"ל פרטנר, חיים רומנו (צילום: דוברות ההסתדרות)

א א א
ועוד הערה לסיום:

הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.

כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.

אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.

הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית

לחצו כאן
"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"רציתי לטפל בחוויות בלתי פתורות שנשאתי בכאב כל חיי". נעמי אברהם, מחברת הספר "חקירה במסדרונות בית הספר" (צילום: אלון אלוניס)

"לחזור לזירת הפשע": התלמידה הבעייתית שהפכה יועצת חינוכית

כשהיתה תלמידה, התייחסו לנעמי אברהם כ"ילדה רעה". כמבוגרת, ניסתה לתקן את החוויה והיתה למורה וליועצת. בספר שכתבה היא מנסה לשלב בין תובנות שצברה לחוויותיה האישיות. למרות ההצלחות, המסקנה עגומה: מערכת החינוך לא יודעת לגלות אנושיות

X

אהבת את הכתבה הזאת?

כדי לעשות עיתונות עצמאית שיחה מקומית צריכה גם את התמיכה שלך. לחץ/י כאן כדי להיות חלק מההצלחה שלנו
silencej89sjf