ללכת את פלסטין
"רק כשאני הולך בשבילי פלסטין אני מרגיש שהאדמה השסועה והמתכווצת הזאת היא רחבת מימדים, אבל משום מה הפלסטינים הפסיקו ללכת, להסתובב, ואני תוהה מדוע" – בסאם אלמוהור, מדריך טיולים, נווד

אבו תייסיר מייצר 500-600 מנות פלאפל ביום. בנוסף לגרגרי חומוס, שהם המרכיב העיקרי של הפלאפל באזור הלבנט, ממלאים את כדורי הפלאפל בבצל, גבינה או בשר טחון. לכל פלאפל צורה אחרת: כדורי הפלאפל ממולאים בבצל, צורת כוכב לפלאפל ממולא גבינה. (צילום: בסאם אלמוהור)
מסע וירטואלי בשכם, העיר בה הזמן עצר מלכת בעידן לא נודע
בין רחוב גרנדה לכנסיית פיליפ הקדוש, בין הצנון והחסה בעיר העתיקה לבין שוק הזהב ברחוב צלאח א-דין, אפשר להתקדם על מפת העיר שחיה בעבר ובהווה במקביל. ללכת את פלסטין, חלק שנים עשר