newsletter icon
השיחה מגיעה אליך
רוצה לקבל את מיטב הסיפורים של שיחה מקומית ישר למייל? הניוזלטר השבועי שלנו הוא התשובה בשבילך.

אחרי יום שלם של היסוסים, המשטרה כעת מעריכה שהנער הפלסטיני נרצח על ידי יהודים

מאת:
השאירו תגובה
א א א

מיד לאחר רצח הנער הפלסטיני מוחמד אבו ח'דיר משועפאט, נפוצו בישראל שמועות כי הרצח בוצע על ידי ערבים. המשטרה מצידה היתה זהירה מאוד והודיעה שגם כיווני חקירה פליליים נבדקים.

הערב (רביעי) כבר מצטטים כלי תקשורת שונים הערכות משטרתיות שמדובר אכן בפיגוע טרור יהודי. המקור להערכות הוא, על פי ערוץ 2, ניתוח הסרט ממצלמות אבטחה באזור. גורם משטרתי אמר דברים דומים לאתר וואלה. Ynet מדווח לעומת זאת על קשיים בחקירה, שמן הסתם אינה נהנית מאותם אמצעים וחרויות הדומים למקרים בהם יהודים הם הנפגעים.

מוחמד אבו ח'דיר בן ה-16 נחטף לפנות בוקר ברחוב בבית חנינא. לדברי משפחתו הוא היה בדרך למסגד. גופתו החרוכה נמצאה אחר כך ביער ירושלים, כשעליה סימני אלימות.

> לא להריסת בתי משפחותיהם של רוצחי מוחמד אבו ח'דיר

אמו של הנער שנרצח, מוחמד אבו-ח'דיר (יותם רונן / אקטיבסטילס)

אמו של הנער שנרצח, מוחמד אבו-ח'דיר (יותם רונן / אקטיבסטילס)

א א א
ועוד הערה לסיום:

הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.

כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.

אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.

הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית

לחצו כאן
מלחמת ההשמדה בעזה והרדיפות הקשות כאן בתוך החברה שלנו חיזקו את הרעיון לעזוב את הארץ. אמאני טאטור בבית הקפה שלה בנצרת (באדיבות המצולמת)

מלחמת ההשמדה בעזה והרדיפות הקשות כאן בתוך החברה שלנו חיזקו את הרעיון לעזוב את הארץ. אמאני טאטור בבית הקפה שלה בנצרת (באדיבות המצולמת)

אזרחים ערבים חושבים על הגירה: "מוכיחים לנו שאין לנו כאן עתיד"

כמו בחברה היהודית, גם בחברה הערבית שומעים יותר ויותר על אזרחים שעזבו לחו"ל. הפשיעה, הקושי הכלכלי, הגזענות וסתימת הפיות דוחפים אותם החוצה. "אנחנו אוהבים את המולדת, אבל זה נעשה קשה", אומרים המהגרים

X

אהבת את הכתבה הזאת?

כדי לעשות עיתונות עצמאית שיחה מקומית צריכה גם את התמיכה שלך. לחץ/י כאן כדי להיות חלק מההצלחה שלנו
silencej89sjf