לממשלה החדשה: סיימו את הכיבוש
גורלם של מליוני פלסטינים תחת המשטר הצבאי מוכרע היום שוב בבחירות. במצב כזה אין בישראל באמת דמוקרטיה
אחוז הההצעה בחברון, בשכם ובעזה עמד היום על אפס. אלו השקופים באמת, שהבחירות בישראל הכריעו שוב את גורלם. בעוד שנתיים, אולי בקדנציה של הממשלה הזו, ימלאו חמישים שנה לכיבוש. הממשלה הזו חייבת לסיים את הכיבוש.
רק לפני חצי שנה נהרגו כ-2,200 פלסטינים, רובם אזרחים ובהם כ-500 ילדים, וכן 72 ישראלים, מיעוטם אזרחים ובהם ילד אחד, במלחמה מיותרת בעזה – והמצור נמשך. בגדה המערבית ובירושלים חיים כשני מיליון נתינים תחת משטר צבאי ישראלי. שגרת יומם היא מעצרים, מחסומים, מגבלות על תנועה ודיכוי מתמשך. צריך לשים לזה סוף.
לא בגלל הלחץ הבינלאומי, לא בגלל הפחד מחרם בינלאומי או ממלחמה, אלא כי זה הדבר הנכון לעשות, וכי אין דמוקרטיה בלי סיום הכיבוש.
בזמן שרבים כל כך בתקשורת הישראלית זנחו את תפקידם והתגייסו לשמש ככלי תעמולה, שיחה מקומית גאה להיות מי ששומרת באופן עקבי על אמות מידה עיתונאיות וערכיות. אנחנו גאות וגאים להיות כלי התקשורת היחיד בעברית שמביא קולות מעזה באופן עקבי, ושחושף שוב ושוב את המנגנונים מאחורי מדיניות הלחימה הישראלית. התפקיד שלנו בשדה התקשורת הישראלית הוא חשוב וייחודי, ונוכל להמשיך למלא אותו רק בעזרתך. הצטרפות לחברות שיחה מקומית, על ידי תרומה חודשית קבועה בכל סכום, תסייע לנו להמשיך ולחשוף את המציאות. התרומות מקהל הקוראות והקוראים לא רק מסייעות לנו כלכלית, הן גם עוזרות לנו להבין שיש מי שעומדים מאחורינו, ושעבודתנו חשובה להם.
לתמיכה בשיחה מקומית










