תמונות השבוע: תמיכה באסירים הפלסטינים, האפריקאים והסרבנים
אירועי סולידריות עם מאה העצירים המנהליים ששובתים רעב זה שלושה שבועות. תמיכה בסרבני המצפון. סטודנטים מציינים את הנכבה. פשעי שנאה. כנסים בחולות. צעדת השרמוטות. תמונות השבוע ה 9-15 למאי

ילדים פלסטינים במחנה הפליטים עאידה, מעיפים עפיפונים מעל חומת ההפרדה, בזמן אירוע לציון הנכבה, ה-14 למאי, 2014. (אקטיבסטילס)

סטודנט פלסטיני אזרח ישראל, מניף דגל פלסטין בזמן טקס לציון יום הנכבה באוניברסיטת תל אביב, ה-11 למאי, 2014. ברקע דגלי ישראל מונפים על ידי מפגיני ימין. (אקטיבסטילס)

אימו של אוריאל פררה, סרבן מצפון אשר יושב כרגע בכלא צבאי בשל סירובו, נואמת בזמן הפגנת תמיכה בבנה, מול הקרייה בתל אביב, ה-8 למאי, 2014. (אקטיבסטילס)

משפחות של אסירים פלסטינים הכלואים בבתי כלא בישראל מול משרדי הצלב האדום, עזה, ה-12 במאי, 2014. יותר ממאה עצירים מנהליים הכלואים בישראל שובתים רעב החל מה-24 לאפריל, 2014. (אקטיבסטילס)

פעילה צרפתיה מנסה לעבור שורת חיילים בזמן הפגנה נגד חומת ההפרדה והכיבוש, אל-מעסארה, ה-9 במאי, 2014. (אקטיבסטילס)

ילדים פלסטינים מחלקים פרחים לעוברי אורח ברחובות עזה, בשמם של אסירים הכלואים בבתי כלא בישראל, עזה, ה-11 למאי, 2014. (אקטיבסטילס)

סאדיק אל-סאדיק, מבקש מקלט סודאני שנשלח על ידי רשויות ההגירה לאתיופיה, חוזר למתקן חולות לאחר שהוחזר בכפייה לישראל, ה-11 במאי, 2014. (אקטיבסטילס)

ניזאר אל-וואן מתאושש בביתו שבג׳אבליה, יום לאחר שנורה על ידי חיילים ליד הגבול, ה-12 למאי, 2014. ניזאר, אב לארבעה, נורה ללא אזהרה כשאסף חצץ בשטח האסור ליד הגבול. (אקטיבסטילס)

מארון אסטרפאנוס, עיתונאית אריתארית שחיה בשבדיה, מדברת עם מבקשי מקלט אפריקאיים מול מתקן חולות, ה-11 למאי, 2014. (אקטיבסטילס)

מבקשי מקלט אפריקאיים הכלואים במתקן חלות נפגשים עם פעילים ישראלים מחוץ למתקן, ה-11 למאי, 2014. (אקטיבסטילס)
אנחנו המומות ומזועזעים, דואגות ומפוחדים מאירועי התקופה האחרונה.
בימים כאלה יש מי שדורשים מעיתונות "לבחור צד". הצד שבחרנו ברור: אנחנו עומדים לצד כל מי שאיבדו את יקיריהם במלחמה הזו; לצד כל מי שנאלצו לנוס על נפשם ולהותיר אחריהם בית; לצד כל מי שחרדים לחייהם ולחיי משפחתם ואהוביהם, בישראל, בעזה ובגדה המערבית.
בימים אלה, אנחנו מרגישות ומרגישים שקולנו, הקול של פלסטינים וישראליות נגד הכיבוש ולמען שלום צודק, ביטחון וחירות לכל, חשוב מתמיד. הסיפורים החשובים שלא מסוקרים בתקשורת המיינסטרים רבים מספור, אך משאבינו מוגבלים. בעזרתך נוכל להביא לציבור הולך וגדל סיפורים כמו זה שקראת עכשיו, ולהציע את הניתוח, ההקשר, והסיקור הנחוצים כל כך, במיוחד בתקופה הקשה והדרמטית הזו. הדרך הכי טובה להבטיח את היציבות והעצמאות שלנו היא התמיכה של קהילת הקוראות והקוראים באמצעות חברות בשיחה מקומית.
זה הזמן להיות חברות בשיחה מקומית
לתמיכה – לחצו כאן